Съществена част от дейността на „Нико-96“ заема вносът на богата гама продукти за изграждане на отоплителни, вентилационни и други инсталации за домашно приложение или за индустриални цели. 

EBM Papst – лидерът в производството на електрически мотори и вентилатори EBM Papst има над 15 000 различни продукти в своето портфолио. Иновативната компания предлага множество решения за практически почти всички проекти, свързани с вентилация, климатизация, охладителни и отоплителни системи. 

Huch – в близо 100-годишната си история германската компания специализира и развива дейността си в производството на бойлери. Huch предлага най-голямото многообразие от домакински, соларни и промишлени бойлери, с различен капацитет и характеристики, като вариантите са над 1500. 

Iqua/Aquis – компанията е създадена от специалисти с фокус върху работата и управлението на водата като ресурс. Чешкият производител развива дейността си в областта на санитарното оборудване, като предлага широка гама управлявани електронно инфрачервени смесители. Иновациите, които въвежда в своите продукти, отвеждат санитарното оборудване на ново ниво на функционалности и надеждност. 

Sanha – фирмата залага на иновативни технологии и безкомпромисно качество. Предлага цялостни решения за проекти, свързани с изграждане на тръбни системи като изборът започва от конвенционална спойка с резба и заварени фитинги от мед, неръждаема стомана, месинг, червен месинг или ковък чугун до напълно развити системи за метални и пластмасови тръби.

Viega – продуктите на фирма Viega могат да бъдат открити във всички сфери на строителството. Питейни води, отоплителни инсталации, дренажни съоръжения, соларни и газови инсталации за сгради, индустриални заводи и фабрики. Производителят демонстрира пионерски дух и иновативни подходи в представянето и предлагането на своите продукти на пазара. 

Свържете се с нас при всякакви въпроси, свързани с вноса и търговията на търсените от вас продукти. Нашите специалисти ще ви помогнат и консултират как най-успешно да реализирате вашите проекти и да откриете желаните материали и продукти.